Normandi

Lördagen 2 Juli

Fin solig morgon även om temperaturen är lite låg bara 16 grader vid tiotiden. Packar ihop och rullar iväg i långsam takt utefter sträderna i byarna. Smala trånga vägar och fantastidka byar på vägen men de kräver koncentrartion. Planen är att hitta en camping nere vid havet så vi enkelt kan gå och bada. Amelie letar upp en sådan på nätet och vi åker dit.

 Vid framkomsten visar det sig att den är lunchstängd men det kommer en dam som åker före oss på sin cykel och visar oss till en annan camping. Det är svårt låta bli att åka in där när hon cyj´klat före oss i minst en kilometer för att visa oss ett alternativ. Campingen är fin och priser bra men det är långt från havet. Köper en nybakad baugette i receptionen för 11 kronor innan vi ställer upp oss. Det är stora fina platser med eluttag direkt vi d bilen. Sätter oss och läser hela eftermiddagen.

Idag blir det inte vegetariskt utan en ordentlig fläskkotlett med sallad. Får se om det blir bad imorgon. Amelie har varit i kontakt med Boel och vi ska träffa dem i Paris på tisdag..