Irrfärder i Västmanland

Måndagen 18 Maj

Återigen en solig men kall morgon. Men solen värmer på så mycket att det i alla fall går att ha dörreb öppen hela förmiddagen. Åker iväg vid tolvtiden och då kommer de första regndropparna.

Börjar med att åka till Mälarbadens camping strax intill ställplatsen. Vi stod där för några år sedan en tidig vårdag då snön låg utanför. Nu såg det mycket mer inbjudande ur, dock fanns det knappt en husvagn och inga människor.

Planen är att åka upp till Skultuna och stå på en ställplats som heter Lagårn. När jag kommer fram visar det sig vara just det. En stor lagård med en liten lunch restaurang med en stor grusplan utanför. Elen lyste med sin frånvaro och hela platsen verkade riktigt otrevlig. SÅ det fick vara. Fortsatte upp till Sala silvergruva, men där var det stängt på grund av coronan. SÅ färden gick vidare ner till Enköpings hamn, Vid ankomsten stod endast två bilar där så äntligen gick det att komma till ro. Priset är också bra 100 kr inklusive el. Toalett och dusch och sopor direkt bakom bilen. Krogen ska öppna den 21 Maj. Så nu är sommaren på gång

Härligt med närheten till båtarna på ställplatsen. Nu har man också målat upp rutor så det blir lite ordning på uppställningen. Solen kommer fram stundtals men det är kallt i vinden, så att sitta ute får vänta för mig.