Höstväder och sovmorgon

Söndagen 28 Augusti

Det blev en riktigt stökig natt med åska, hård vind och rikligt med regn. Vädret fortsätter även på morgonen så när jag vaknar bestämmer jag mig för sovmorgon. Det är skönt ligga i en varm säng och lyssna på regnet som smattrar mot taket. Äter frukost och ser på nyhetsmorgon på TV och där får man se och höra vad vädret ställt till under natten. De ger också goda råd hur man ska förbereda sig för vädret under dagen. Kommer fram till att det bästa jag kan göra är att stanna kvar här i Vingåker och inte ge mig ut och störa. Här står jag säkert och skulle det hända något så är det bara 25 meter till räddningstjänsten. De kommer också förbi ungefär var 4:e timme. Antagligen så kommer de in till stationen för att få mat.

Jag sitter och myser och läser i regnet. Hoppas det ska avta till måndag kväll när Daniel kommer ner för att hjälpa mig byta batterier i bilen.