Hemåt

Söndagen 14 Oktober

Anländer till Genua klockan 0730.

Bagaget har vi ställt ut i korridoren innan vi gick till sängs så det blir en snabb tidig frukost innan vi samlas i för att debarkera fartyget.

Lämnar fartyget 0815 och plockar upp väskorna som redan står inne i hamnbyggnaden. Sedan ut och taren taxi till flygplatsen.

Vi får en Lång väntan på planet till Munchen som går kl 1345. När vi kommit in genom säkerhetskontrollen går vi och tar varsin pizzaslice och ett glas vin. Det kommer in en ryss som beställer ett dricksglas vodka och en tonic. Han tar hela vodkan i ett svep och sköljer efter med en klunk tonic innan han går.

Flyger Lufthansa till Munchen där vi tar T banan in till HofBahnhof. Planen var att åka till Marienplatz men tåget gick inte dit idag. Vi tar en kortare promenad upp till Karlsplatz och går in på en stor innekrog och äter en pizza. De är jättestora så det är tur att kyparen förslår vi ska dela på en. Sedan går vi till T banestationen och ställer oss och väntar på tåget till flygplatsen. Vi väntar och väntar men ygginget tåg kommer trots att de skulle kommit enligt tidtabellen. Tillslut förstår vi att tågen inte går pgr av byggnadsarbeten så vi får gå över till Hofbahnhof och där ta tåget till flygplatsen.

Lufthansa Munchen till Stockholm kl 2145 försenad pgr av sent inkommande flyg. Anländer Arlanda kl 0015. Tar shuttlebussen till Beta parkeringen och plockar upp vår bil och åker hem. Hemma vid halvtvåtiden.