Harmoni

Torsdagen 4 maj

Strålande fin men kall morgon. Förvånansvärt pigg med tanke på att jag satt uppe till klockan 02 för att kolla att värmaren fungerade som den skulle. Vilket den gjorde, var även  upp vid halvfem för att kolla. Konstigt vad som hänt men nu verkar allt bra.

Härlig dag, bestämmer mig för att stanna, ser ingen anledning åka vidare och bränna diesel när det är så fint här. Vid elvatiden flyttar jag och en bok ut i solen. Det är endast 10 grader men om man hittar en läplats i solen är det jätteskönt.

Vid ett tiden tar jag en liten promenad och tittar på området och hur fint de ordnat det för barnen. Det finns skateboardbana, cykelbana och en käpphäst bana bland annat. Kul att kommunen satsar ordentligt på barnen. Just nu håller man också på och bygger en stor sjösättningsplats. Tycker den verkar lite väl överdimensionerad.

Sedan återgår jag till platsen framför bilen där jag blir sittandes fram till klockan halvfem när det blir för kallt. När jag kommer in i bilen känner jag hur nerfrusen jag blivit under dagen.

Nu gäller det fixa lite varm mat. Det får bli pasta ikväll.