Händelsrik dag

Måndagen 22 Januari.

Soligt som vanligt, äggen vi köper är så färska så det går knappt att skala dem när vi kokt dem. Därför sparar vi dem i kylen ett tag så att de är gamla. Ägg ska vara minst 7 dagar gamla innan de äts. Frukosten blir därför lite annorlunda idag. Efter frukost blir det städning av bilen. När det är klart åker vi för att tömma tankarna och då passar vi på att åka på en liten utflykt och köpa en torkställning.

Åter på ställplatsen så ser vi att tvättmaskinerna är lediga så det blir stortvätt. Både kläder och en maskin med lakan och handdukar. Så nu känner vi oss riktigt nöjda med dagens insats. Vi passar också på att betala fram tom 31 Januari så nu kan vi planera dagarna här också.

När vi väntar på att torktumlaren ska bli klar kommer en tjej förbi erbjuder sig att klippa Anders. Hon fixar till det riktigt bra för 10 EUR.

Amelie fixar till en Bolognese och kommenterar att köttfärsen här nere inte innehåller en massa vatten utan det är ren köttfärs. Lukten var också mycket godare än den som brukar komma från ICAs färs. Riktigt mumsigt. Som avslutning lite färsk frukt.