Carl Larsson gården

Måndagen 9 Augusti

Vaknar till ett lätt strilande regn. Det upphör under frukosten så när vi går upp till Helen och Thomas är det uppehåll. Vi fikar med dem innan vi åker iväg. Thomas har googlat fram att det finns en camping strax bortom Svärdsjö, Smednäsets camping. Det är en Caravan Club Camping så vi åker dit för att se om vi kan få tömma latrinen där och slippa köra sex mil ner till Hedemora, När vi kommer dit kommer det direkt en man utfarande, men när vi snackat en liten stund och han sett vår Caravan club skylt på bilen så säger han det är ok  och vi slipper till och med betala.

När det är klart åker vi in till Falun och letar upp en tehandel så Amelie får sitt favorit te Lap sang. Nu har vi gjort det som måste fixas och då kan vi ha lite trevligt. Åker upp till Sundborn och Carl Larsson gården. Går runt lite där och tittar, de vill ha 220 kr per person i entree och det tycker vi är för dyrt. Amelie har varit där och Anders vet bättre sätt spendera 220 kr.

På vägen tillbaka till bilen tittar vi på Sundborns kraftstation.

Efter Sundborn åker vi till Bengtsheden och Boel, Martin och Selma. Vi åker dit för att uppvakta Selma som fyllde fem häromdagen. Vi blir där resten av dagen och natten.

Amelie fixar pasta med ostsås och skinkstek till middag.