Blankaholm

Tisdag 17 september

Fantastisk septembermorgon, solen skiner från en klarblå himmel och det är vindstilla.

Har bestämt mig för att ligga kvar här idag. Ingen anledning åka iväg. Har proviant och det är vackert väder och fin miljö.

Jag har ju en otroligt härlig uppställningsplats och efter en stund så har de flest åkt.

Sitter och läser och njuter av den totala friden och lugnet. Det här är precis vad människan behöver. Sol, värme, lugn och en bra bok.

Framåt eftermiddagen börjar det suga lite i tarmen och igår sa Amelie att rå falukorv på hårdbröd är väldigt gott. Så jag provar på både mjukt och hårt bröd med senap. Amelie hade helt rätt att det ska vara på hårdbröd. På mjuktbröd blir det sunkigt och svårt att kontrollera och inte tappa. Senapen är fel ska bara vara korv så man känner korvsmaken. Nåja magen fick sitt.

Vid fyra blir det för kallt så då går jag in och njuter av värmen från värmaren. Planen var att grilla ett par bratwurstar men det kändes för kallt stå ute så jag fick steka upp dem men det fungerade också. Välfylld TV kväll, mest spännande var  Över atlanten som handlade mest om Dante Zia och Suzanne Reuter och deras uppväxt och hur de hjälptes åt att laga mat ombord, med Dante som måste ut och spy hela tiden men sen ner och fortsätta laga mat.