Dalskog

Torsdag 15 Augusti

Vaknar strax före klockan åtta för klockarn verkar öva på klockringning. Han övar i fem minuter och eftersom jag står alldeles intill kyrkan är det bara att gå upp. Det har regnat under natten men nu har det slutat men det är däremot molnigt. Äter frukost i lugn och ro. Kommer iväg i vanlig tid vid elva men med tanke på att jag gått upp tidigare idag har frukosten tagit tid. När jag åker har både tysken och den andra bilen åkt. Vid utfarten träffar jag på bonden och tackar honom för mitt besök och säger jag ska återkomma. Sätter kurs mot Dalsland.

Stannar till i Mellerud och köper lite bröd och en stor sallad till middag. Sedan åker jag upp till Dalskogs camping. De har fått nya innehavare som börjat fixa till anläggningen så nu kan man förboka plats 1 -10  och drop in på 11-20. Jättebra system Här finns fint servicehus med allt man behöver inklusive tvättmaskin.

Alla platser är på gräs och stora och har gråvatten tömning. Det fungerar tyvärr inte för oss för man ska ansluta en slang och stoppa ner den i röranslutningen under platsen. Vårt avlopp kommer ut mitt under bilen och dit når man inte utan att lyfta bilen, men det går att tömma på andra ställen.

De nya ägarna har satt upp det stora tältet och scenen så det kommer säkert bli fart här snart igen.

Sitter och läser ute en stund och då kommer den nya ägaren och snackar en stund. Det kommer bli bra det är jag övertygad om. De har redan en liten camping inte långt därifrån så dom vet vad som gäller. Det blir snabbt kallt så redan vid fyra måste jag flytta in och till kvällen kommer regnet.