Tumbo husbilar

Onsdagen 15 Juni

Jag var lite felinformerad, det kom fler bilar senare på kvällen så vi var åtminstone 12 stycken där inatt. Solig och skön morgon, beslutar mig för att stå kvar. Det finns ingen anledning åka runt och bränna diesel bara för att röra på sig speciellt efter som diesel priset höjts idag igen. Tar det lugnt och passar på att sortera upp alla flaskor med konstiga kemikalier och ställa in dem i luckan för det. Kollar också oljenivå och fyller spolarvätska så lite nyttigt blir det gjort idag också. Men framförallt mycket läsande. Framåt kvällen kommer ännu fler bilar än igår. Populärt med gratis plats. Som panschis måste man ju tänka sig för och idag blev det en dag där jag inte gjorde av med en spänn. Intressant hur lokalt vädret är, imorse sa de på TVsporten att speedwayen stoppades igår kväll på grund av häftigt regn är i Eskilstuna, jag stod här hela kvällen och fick inget på mig. Det kom en husbil och fyllde vatten och han berättade att han bodde alldeles  intill och att det hade varit jätteregnigt och han haft problem komma ut. Samtidigt som jag suttit och bränt utanför bilen. Ibland har man tur.