Seglora camping

Söndagen 23 Juni

Grå morgon och bara 14 grader ute. Vädergubbarna prognostiserade igår att det skulle bli en jättefin solig dag men det stämmer inte än i alla fall. Efter frukost packar vi ihop och tackar familjen Björling för en fin midsommar helg. Åker ner till E6 och vidare mot Göteborg. Det var ingen trafik alls att tala om men vi hör senare på radion att det blivit lång kö ner till och över Tjörn bron. I Göteborg svänger vi upp på V40 norrut och lite före Borås svänger vi av mot Seglora.

Vi tar in på Seglora camping och tar en plats i den inre ställplatsen.

Den inre ställplatsen består av en stor gräsmatta med en dansbana och vi står efter ena sidan.

Receptionsbyggnaden är precis som alla byggnaderna låga, röda och av enkel standard  men det ska vara så på en camping. I receptionsbygganden har de också lite enklare mat och kaffe.

Vi beställer varsin kebabrulle.

Den levereras till bilen enkelt och praktiskt.

Den är stor och välfylld med kebabkött och grönsaker samt en sås. Amelie plockar isär sin och äter den med kniv och gaffel medan Anders äter den som en rulle i staniolpappret.

Det är mycket kött i den så vi blir mer än mätta. Den kostar bara 70 kr vilket vi tycker är extremt billigt. I Stockholm skulle den kostat det dubbla.

Efter maten sitter vi och läser. Det rullar in fler och fler bilar så till natten är vi åtminstone 8 stycken. Vi kan inte se hela anläggningen så det kan vara fler.