Kort tur till Sandaholm Bad ocg Camping

Torsdagen 16 maj -24

Väcks klockan 07 av något som låter som en grästrimmer. Blir naturligtvis lite förbannad för man sätter väl inte igång och klipper gräs kl 07 runt bilar där folk ligger och sover. Lyckas somna om och vaknar strax före klockan 09. Ljudet pågår fortfarande så då förstår jag att det är något annat än gräsklippning. Öppnar dörren och ser ut i den soliga morgonen. Ljudet kommer bakifrån men inget syns och inget gräs är klippt så det måste vara något byggjobb lite längre upp i backen bakom bilen. Äter frukost och ser på nyheterna och sedan iväg för att tömma svartvattnet. Här finns endast tömning för båtar dvs sugtömning med slang. Det verkar lite knöligt så jag åker iväg E18 söderut. När jag åkt 11 km finns det en rastplats Sandaholm bad och camping där svänger jag in och ser direkt en skylt var latrintömningen ligger. SÅ var det avklarat.

Ser mig omkring och ser att de har en fin ställplats vid strandkanten av Järnsjön. Eftersom jag inte har något speciellt mål men däremot en del skrivande att göra ställer jag mig där.

Här står man fint. Sätter mig och skriver och uppdaterar SPFs sidorna och när det är klart sätter jag mig ute och läser. Härligt under markisen och en fin utsikt över sjön.

Vid femtiden går jag bort till restaurangen och äter en fin schnitzel med svampsås.

Sedan lugn kväll med en bok. Det dyker in fler och fler bilar under kvällen.