Avslutning på midsommarhelgen

Söndagen 21 Juni

Skön morgon sitter ute och läser och tar det lugnt. Vid halvett är det dags att dra iväg. Först åker vi upp till Österbybruk och tar en snabb titt på byggnaderna innan vi åker söderut. Otroligt vacker miljö. Vi beslutar oss för att åka hit någon fler gång och då lägga lite tid på att titta runt.

Åker allehanda småvägar som är smalare än kostigar stundtals innan vi kommer ner till Knutby. Kul och se samhället som ser väldigt välordnat och samtidigt hade så mycket ”skit” inom sig. Åker ner till ICA Rimbo och inhandlar en tårta och ett par påsar wienerbröd. Sedan fortsätter vi ner gamla Norrtäljevägen till motorvägen mot Stockholm. Vid den första avsmalningen av 1 2 vägen blir det kö, men sedan anpassar alla sig till rytmen och sedan rullar det bra in till Stockholm. VI svänger av i norra länken och åker ut till Lidingö och Annika, Mary Ellen, Andreas och Daniel. De håller på med båten nere på Lidingö Segelsällskap. Det blir en trevlig eftermiddag med tårta och wienerbröd på altanen på deras klubbhus. Det blir också en snabb besiktning av deras båt.

Sedan blir det hemåt. Ävenså nu är det ovanligt lite trafik så vi kommer snabbt hem. Ställer husbilen på gatan utanför eftersom Anders ska åka iväg imorgon igen.