Återbesök hos ögonläkaren

Fredagen 17 Juni

Lite gråmorgon men ändå hopp om att vädret ska bli bra. Efter frukost nyttjar jag Tumbos ställplats fina service anläggning och tömmer tankarna och fyller på dricksvatten. Passar också på att duscha när jag har tillgång på nytt vatten. Vid elvatiden bär det av mot Stockholm. Parkerar bilen på infartsparkeringen i Fruängen och går upp och tar tricken in till Kungsholmen och ögonläkaren. Jag är ute i god tid som vanligt men med lite kaffe och en telefon så passerar tiden på. Läkarbesöket är kvickt avklarat, undrar varför jag skulle komma, men allt ser bra ut. Trots det bokas det in ytterligare ett uppföljningsbesök, det verkar som man måste få till maximal debitering per patient.

Sedan blir det tricken tillbaka till bilen.

Vänder hemåt, fredags trafik så det tar sin lilla tid komma hem. Hemma vidtar tvätt och lite pappersarbete. Amelie är i Stockholm på bröllop så jag får klara mig själv. Men hon har lämnat mat så det går ingen nöd på mig.